top of page

Zijdemassages en bewustzijnscoaching -
vernieuwende heelwijzen 

dztf0q9refc4ss04ccokgcs40edprzwyzkeo844o80s0w8oocg2imwl6rmtvi8o4g880oggwkws.jpg

Helende ontspanningsmassage met zijde

Een helende ontspanningsmassage is een intuïtieve, energetische massage en heeft een holistische werking: jij als geheel.
Terwijl je huid zachtjes en liefdevol aangeraakt wordt met zijden handschoenen en zijdeproducten en je verhuld wordt in een zijden laken vindt er heling plaats.
Om het ontspannende effect van de massage te versterken, wordt deze in alle rust gegeven op een massagetafel.  Zo zal je tijdens de massage de innerlijke levensstroom kunnen voelen en volgen.

Nagenieten: de massage heeft nog een langere tijd uitwerking op je systeem.

Wat zijn de voordelen van een helende zijdemassage?

Het is belangrijk dat de behandeling aansluit bij de persoon.
Zo laat ik me, vanuit een open hart, intuïtief leiden, waarbij zachte aanrakingen op de huid liefdevol plaatsvinden.
Dit zorgt ervoor dat je systeem zich opent en spanningen en pijn de ruimte krijgen om door te gaan stromen.
Het ontspannende effect van deze aanrakingen biedt dus niet alleen een positief effect op de diepere lagen van uw 'zijn' maar werkt ook door op fysiek niveau.

De liefdevolle en zachte aanrakingen en bewegingen tijdens de massage brengen jou energetisch weer in stroming.
Dat kan zowel fysieke, emotionele, mentale als spirituele veranderingen teweegbrengen. Het geeft je een gevoel van “thuiskomen bij jezelf”.

De zachte aanrakingen bieden een ontspannend effect en zorgen voor een vlottere doorstroming van je levensenergie.

Bijzondere eigenschappen van zijde

Zijde is een ademend, 100% natuurlijk materiaal dat gemaakt wordt door de Zijderups, die hiervan zijn cocon spint. Deze cocon ondersteunt de Zijderups in zijn ontwikkeling naar de Zijdevlinder. Daardoor heeft zijde unieke eigenschappen en ondersteunt het onder andere de ontwikkeling.

Versterkte werking

Door het gebruik van de zijden handschoenen heeft de massage een versterkte werking van 20% ten opzichte van een massage met blote handen en een versterkte werking van 50% ten opzichte van een massage met olie.

Jouw bijdrage voor een ontspanningsmassage met zijde:

40€ per uur – incl. kennismakingsgesprek 
25€ voor 45’ voor kinderen – incl. kennismakingsgesprek

Anchor 1

Helende zijdemassage in combinatie met persoonlijke begeleiding?

Binnen dit concept wordt er ruimer gekeken naar klachten, symptomen en vragen om tot een oplossing te komen.
Hierbij gebruik ik een unieke combinatie van tools, in lijn met de energie van de nieuwe tijd. In een open en veilige sfeer worden innerlijke oorzaken van klachten, symptomen, en vragen ruimer beschouwd, in het licht van de “kosmische dag”.  

Zo kan er dan stap-voor-stap opgeruimd worden wat in jouw leven in de weg zit. Het draagt bij tot je persoonlijke ontwikkeling en je zal je vitaler en veerkrachtiger voelen.

Emoties en gevoelens kunnen omarmd en geheeld worden.   
Bij meerdere sessies kan deze vorm van therapie bevorderend werken op het vlak van verwerken van verdriet, omgaan met een trauma en overwinnen van angsten.


Een combinatie met een “helende zijdemassage” is een waardevolle aanvulling om de innerlijke levensstroom te stimuleren en je ontwikkelingsprocessen te ondersteunen.
Hierbij kan het een optie zijn om meerdere sessies in te plannen om tot de kern van een problematiek te komen – uiteraard in samenspraak en respect.

Jouw bijdrage voor een helende massage in combinatie met persoonlijke begeleiding: 

55€ per sessie

Anchor 2

Bewustzijnscoaching

Gezondheid en welzijn zijn nauw met elkaar verbonden, net als lichaam en geest. Een coachingsessie is telkens helend omdat er specifiek afgestemd wordt op jou als persoon en wat zich aandient in het moment.
Zo ga ik samen met jou op zoek naar de oorsprong van jouw emoties, fysieke pijn, gedrag, vragen en spiegels die het leven jou toont.


Ook bij deze persoonlijke begeleiding wordt er energetisch en holistisch gewerkt, waarbij het de bedoeling is om jou en jouw leven weer in stroming te brengen en het beoogde doel sneller kan bereikt worden.
Een holistische sessie is er op gericht je bij je eigen kracht te brengen, dichter bij je gevoel, en je lichaamsbewustzijn te verruimen.
Hierbij kan het een optie zijn om meerdere sessies in te plannen om tot de kern van een problematiek te komen – uiteraard in samenspraak en respect.

Jouw bijdrage voor een coaching:

45€ per uur

3130444f09dc30ced122308aefa71bf0.jpg
Anchor 3

Consult

Tijdens een individueel gesprek krijg je de mogelijkheid om je verhaal te vertellen. Door zaken te benoemen of er contact mee te maken wordt er al veel energetisch in werking gezet en heeft er al heling plaats. Dit kan al een gevoel van opluchting en verruiming geven.


Tijdens het gesprek zal duidelijk worden waar je op dat moment behoefte aan hebt en daar laat ik me ook door leiden. 


Als je zelf beter de signalen leert herkennen en begrijpen kan je ontwikkelen in de richting die bij je past. Het is dan gemakkelijker de keuzes in je leven te maken die goed zijn voor jou, waardoor je vitaliteit en veerkracht toenemen.

Jouw bijdrage voor een consult: 

35€ per uur

Interesse? Vraag me dan vrijblijvend om meer informatie of maak meteen een afspraak bij Auroma in De Panne aan de Westkust.

Anchor 4
bottom of page