top of page

Zijdemassages en energetisch werken en
vernieuwende heelwijzen 

dztf0q9refc4ss04ccokgcs40edprzwyzkeo844o80s0w8oocg2imwl6rmtvi8o4g880oggwkws.jpg

Helende ontspanningsmassage met zijde

Een helende ontspanningsmassage is een intuïtieve, energetische massage en heeft een holistische werking: jij als geheel.
Terwijl je huid zachtjes en liefdevol aangeraakt wordt met zijden handschoenen en zijdeproducten en je verhuld wordt in een zijden laken vindt er heling plaats.
Om het ontspannende effect van de massage te versterken, wordt deze in alle rust gegeven op een massagetafel.  Zo zal je tijdens de massage de innerlijke levensstroom kunnen voelen en volgen.

Nagenieten: de massage heeft nog een langere tijd uitwerking op je systeem.

Wat zijn de voordelen van een helende zijdemassage?

Het is belangrijk dat de behandeling aansluit bij de persoon.
Zo laat ik me, vanuit een open hart, intuïtief leiden, waarbij zachte aanrakingen op de huid liefdevol plaatsvinden.
Dit zorgt ervoor dat je systeem zich opent en spanningen en pijn de ruimte krijgen om door te gaan stromen.
Het ontspannende effect van deze aanrakingen biedt dus niet alleen een positief effect op de diepere lagen van uw 'zijn' maar werkt ook door op fysiek niveau.

De liefdevolle en zachte aanrakingen en bewegingen tijdens de massage brengen jou energetisch weer in stroming.
Dat kan zowel fysieke, emotionele, mentale als spirituele veranderingen teweegbrengen. Het geeft je een gevoel van “thuiskomen bij jezelf”.

De zachte aanrakingen bieden een ontspannend effect en zorgen voor een vlottere doorstroming van je levensenergie.

Jouw bijdrage voor een ontspanningsmassage met zijde:

50€ per uur – incl. kennismakingsgesprek 
 

Holistische zorgmassage voor kinderen met meervoudige beperking

Mijn ervaringen in het begeleiden van "kinderen met een meervoudige beperking" hebben me de positieive effecten van een energetische zijdemassage laten ontdekken.

De liefdevolle aanrakingen en aandacht tijdens een sessie brengen innerlijke rust en ontspanning voor hen.

Deze zijdemassage stimuleert de doorstroming van de levensenergie, heeft een positief effect op het immuunsysteem en ondersteunt het zelfhelend vermogen.

Deze kinderen voelen door de aanrakingen een diepere verbinding met zichzelf en met hun lichaam waardoor ze meer ruimte en veiligheid kunnen ervaren.

Jouw bijdrage voor een sessie (30 minuten)

30€  
 

Anchor 1

Helende zijdemassage in combinatie met een energetische behandeling

Binnen dit concept wordt er ruimer gekeken naar klachten, symptomen en vragen om tot een oplossing te komen.
Hierbij gebruik ik een unieke combinatie van tools, in lijn met de energie van de nieuwe tijd. In een open en veilige sfeer worden innerlijke oorzaken van klachten, symptomen, en vragen ruimer beschouwd, in het licht van de “kosmische dag”.  

Zo kan er dan stap-voor-stap opgeruimd worden wat in jouw leven in de weg zit. Het draagt bij tot je persoonlijke ontwikkeling en je zal je vitaler en veerkrachtiger voelen.

Emoties en gevoelens kunnen omarmd en geheeld worden.   
Bij meerdere sessies kan deze vorm van therapie bevorderend werken op het vlak van verwerken van verdriet, omgaan met een trauma en overwinnen van angsten.


Een combinatie met een “helende zijdemassage” is een waardevolle aanvulling om de innerlijke levensstroom te stimuleren en je ontwikkelingsprocessen te ondersteunen.
Hierbij kan het een optie zijn om meerdere sessies in te plannen om tot de kern van een problematiek te komen – uiteraard in samenspraak en respect.

Jouw bijdrage voor een helende massage in combinatie met energetische behandeling

60€ per sessie

Anchor 2

Energetische coaching

Gezondheid en welzijn zijn nauw met elkaar verbonden, net als lichaam en geest. Een coachingsessie is telkens helend omdat er specifiek afgestemd wordt op jou als persoon en wat zich aandient in het moment.
Zo ga ik samen met jou op zoek naar de oorsprong van jouw emoties, fysieke pijn, gedrag, vragen en spiegels die het leven jou toont.


Ook bij deze persoonlijke begeleiding wordt er energetisch en holistisch gewerkt, waarbij het de bedoeling is om jou en jouw leven weer in stroming te brengen en het beoogde doel sneller kan bereikt worden.
Een holistische sessie is er op gericht je bij je eigen kracht te brengen, dichter bij je gevoel, en je lichaamsbewustzijn te verruimen.
Hierbij kan het een optie zijn om meerdere sessies in te plannen om tot de kern van een problematiek te komen – uiteraard in samenspraak en respect.

Jouw bijdrage voor een coaching:

50€ per uur

3130444f09dc30ced122308aefa71bf0.jpg
Anchor 3

Consult

Tijdens een individueel gesprek krijg je de mogelijkheid om je verhaal te vertellen. Door zaken te benoemen of er contact mee te maken wordt er al veel energetisch in werking gezet en heeft er al heling plaats. Dit kan al een gevoel van opluchting en verruiming geven.


Tijdens het gesprek zal duidelijk worden waar je op dat moment behoefte aan hebt en daar laat ik me ook door leiden. 


Als je zelf beter de signalen leert herkennen en begrijpen kan je ontwikkelen in de richting die bij je past. Het is dan gemakkelijker de keuzes in je leven te maken die goed zijn voor jou, waardoor je vitaliteit en veerkracht toenemen.

Jouw bijdrage voor een consult: 

40€ per uur

Interesse? Vraag me dan vrijblijvend om meer informatie of maak meteen een afspraak bij Auroma in De Panne aan de Westkust.

Anchor 4
bottom of page