top of page

Werkwijze en unieke combinatie bij helende massages en coaching

Wenst u meer te weten over Auroma in De Panne aan de Westkust?

Contacteer mij of maak meteen een afspraak. 

Algemeen

Auroma werkt op energetische en holistische wijze. 
Deze werkwijze houdt in dat klachten, symptomen of vragen ruimer worden beschouwd. Door aandacht te geven aan de innerlijke oorzaak, daar waar de oorsprong ligt van de klachten, symptomen en vragen,  en deze gericht op te lossen kom je telkens weer tot een positief resultaat.
Zo ga ik samen met jou op zoek, in jouw innerlijke wereld, naar de oorsprong van jouw emoties, fysieke pijn, gedrag en spiegels die het leven jou toont.


Tijdens een “helende massage” en “coaching” maak ik gebruik van een unieke combinatie van prachtige tools en mogelijkheden van de nieuwe tijd om problemen en blokkades op te lossen.
Het is de bedoeling om jou en jouw leven weer in stroming te brengen. 

Zo is "transmuteren" o.a. een fantastische mogelijkheid om je onverwerkte verleden op te lossen, maar ook om bijvoorbeeld bijwerkingen van medicijnen, vaccinaties, medische bestraling, antibioticum, chemo e.a te neutraliseren.Ik begeleid je en reik je ook oefeningen aan om te doorvoelen en te helen, steeds in lijn met de energie van de nieuwe tijd. 
Het is  wel belangrijk je eigen verantwoordelijkheid aan te spreken binnen jouw proces en keuzes, waarbij ik je op weg help.

Het concept dat ik aanbied:

  • helende ontspanningsmassage met zijde 

  • helende zijdemassage in combinatie met persoonlijke begeleiding

  • bewustzijnscoaching 

  • consult (gesprek)

Yin Yang symbol

Als we ons het yin/yang symbool voorstellen, gaan we in de komende tijd van de donkere kant naar de lichte kant, met andere woorden van de kosmische nacht naar de kosmische dag.

We gaan van een tijdperk waarbij er altijd een gevoel van tekort was, naar een tijdperk van overvloed. Kort samengevat: we zullen als kind na veel omzwervingen weer "thuis komen".

Door ons onverwerkt verleden te verwerken zal het mogelijk zijn om de overvloed van de kosmische dag te ervaren.

bottom of page